blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG reaperapogamesblog
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
REAPERAPO



Knights of the nine Relevation
pridal REAPERAPO 25.6. 2013 o 22:24



Dnes som sa po dlhej dobe rozhodol predstaviť na blogu ďalší zaujímavý mód a ten mód je do hry The elder scrolls IV: Oblivion, presnejšie do jeho datadisku Knights of the Nine a ten mód má názov Knights of the nine relevation. Čo je to za mód a o čo presne v ňom ide? V stručnosti sa jedná o questový mód, ktorý predlžuje datadisk Knights of the nine tým, že pridáva novú príbehovú líniu pre rytierov deviatky rovno po skončení základného príbehu datadisku. A čo v tomto móde pôjde? Po zabití Umarila sa objavila nová hrozba, pri ktorej hrozí že ľudstvo bude zotročené. Počas zastavovania tejto hrozby navštívite nové dungeony, poprípade budete musieť opäť navštíviť tie, ktoré ste navštívili počas príbehu Knights of the nine, navštívite aj dokonca Cyrodiil pred 4000 počas 1. veku, kedy vládol Umaril spolu s Ayleidami a vďaka tomuto narazíte na nových nepriateľov, nové zbroje a zbrane a dokonca spoznáte významné postavy tohto veku. Zaujímavosťou tohto módu je aj to, že je dabovaný, čo sa tak často v moderskej komunite nestáva a aj keď sa nejaký dabovaný mód objaví, tak kvalita tohto dabingu nie je bohvieaká, čo ale neplatí pre tento mód pretože je dosť kvalitne nadabovaný a jediné čo jeho kvalitu zráža nadol je to že pri niektorých postavách bola zrejme použitá nekvalitná nahrávacia súprava. Ďalšou zaujímavosťou módu je to že pre tento mód bola vytvorená aj nová hudba, ktorá vynikajúco sekunduje pôvodným skladbám.

 

Ale aby som nebol len pri plusoch musím spomenúť aj nejaké zápory a tým najväčším je obrovská prázdnota Cyrodiilu počas obdobia prvého veku, keďže okrem lesov, niekoľkých zvierat a pár Ayleidských stavieb, ktoré sú normálne ruinami sa v Cyrodile nič nenachádza, dokonca ani jedna dedinka či mestečko, žiadne hliadky, málo zvierat, proste je svet prázdny. Ďalej to, že sa tam nachádzajú cesty, ktoré prakticky nikam nevedú, poprípade končia vo vode, čo je dosť divné, ale pochopiteľné  keďže sa jedná o vyprázdnený Cyrodiil.

 

V závere môžem len povedať to, že mód je jeden z najkvalitnejších módov aké kedy boli vytvorené, no je tu pár neduhov, ktoré zrážajú jeho kvalitu nadol a preto si mód zaslúži tak 8,5 bodov z desiatich.

 

Pokiaľ ešte stále hrávate Oblivion, alebo si ho chcete po dlhej dobe zahrať mód si môžete stiahnúť na oblivion nexus: http://oblivion.nexusmods.com/mods/42490//? a pre jeho je potrebné vlastniť Knights of the nine datadisk plus je nutné stiahnúť si Oblivion script extender (OBSE), ktorý si môžete stiahnúť tu: http://obse.silverlock.org/download/obse_0020.zip



Prístupov 4908
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
E3 2015 zostrih hier
[ 20.6.2015] (príspevkov 0)
Knights of the nine Relevation
[ 25.6.2013] (príspevkov 1)
PC vs PS3 vs XBOX sector hádky
[ 22.2.2013] (príspevkov 8)
Gothic 2: Noc Havrana mód Návraty
[ 27.11.2012] (príspevkov 0)